Вчера, 12 септември, Пол Уокър щеше да навърши 50 години. Дъщеря му не пропусна да отбележи тъжната годишнина с емоционална публикация в официалния си профил в Instagram.

Медоу Уокър, дъщерята на Пол Уокър, ще участва в "Бързи и яростни 10"

Изненадата, която дъщерята на Пол Уокър ни готви

Медоу Уокър става част от семейството

"Честит рожден ден на моя ангел-пазител", написа Медоу. "Благодаря ти за любовта, напътствията, приятелството, слънцето и за това, че ме отгледа да забелязвам цялата красота на света. Ти си най-нежната, скромна, щедра и грижовна душа, която познавам. Ти от малка ме научи винаги да се отнасям към всички с уважение, да правя добро и да се грижа за планетата."

24-годишната актриса и модел допълва, че баща й й липсва всеки ден. А текстът е към черно-бяла снимка на двамата, на която Медоу е около четири-пет годишна.

По-късно през деня тя направи и втора публикация със снимка на Пол Уокър от снимачната площадка на "Бързи и яростни". "Една от любимите ми снимки на татко от "Бързи и яростни", пише тя.

И допълва, че тишърти с този кадър могат да бъдат закупени от сайта на фондацията "Пол Уокър". Фондацията, основана от Медоу Уокър, подкрепя млади хора и дейности, свързани с опазването на околната среда.