Само седмица ни дели от премиерата на "Бързи и яростни 10" и е неизбежно феновете на франчайза да не се вълнуват.

Нов трейлър на "Бързи и яростни 10" с Вин Дизел и Джейсън Момоа

Нов трейлър на "Бързи и яростни 10" с Вин Дизел и Джейсън Момоа

Още екшън и невъзможни каскади

Не само защото това ще е предпоследния филм от историята за Доминик Торето и компания, но и защото в ролята на злодея ще влезе една от най-големите звезди през последните години - Джейсън Момоа.

Но участието на Момоа няма да бъде единственото интересно около филма. В профила си в Instagram Медоу Уокър - дъщерята на Пол Уокър, обяви, че ще има участие в "Бързи и яростни 10".

Тя сподели кадър, на който се вижда как гледа през рамо, докато е на борда на самолет. В описанието към поста поясни, че с това едва загатва за появата си във филма. Уокър, разбира се, не дава повече информация около героинята си.

Но за сметка на това разбираме, че когато първият филм от франчайза се е появил по кината, тя е била на едва една година. 24-годишната Медоу пояснява, че докато е растяла, редовно е била на снимачната площадка на филмите за "Бързи и яростни", наблюдавайки Вин Дизел, Джордана Брустър, Мишел Родригес и компания в действие.

Уникалният Nissan на Пол Уокър от "Бързи и яростни" се продава на търг

Уникалният Nissan на Пол Уокър от "Бързи и яростни" се продава на търг

Колата е от серията Skyline R34 GT-R и е внесена в Америка по необичаен начин

Дъщерята на Пол Уокър благодари на режисьора Луи Льотерие за търпението и подкрепата, която ѝ е указал. Както и на Брендън Биртел, когото нарича не само най-добър приятел на баща си, но и свои такъв.