В средата на месец февруари видяхме първия трейлър на "Бързи и яростни 10", който ни подсказа с каква настройка да влезем в киното, за да гледаме филма.

"Бързи и яростни 10" (Fast X), Вин Дизел и първи трейлър на филма

Нови смъртни опасности дебнат в "Бързи и яростни 10"

Всичко познато е налице

Не бяхме изненадани от нищо от видяното, като отново семейството и каскадите, чупещи законите на физиката, бяха на дневен ред. В него ни бе показано и кой ще е големият злодей в десетия филм от франчайза.

Това ще бъде Данте (Джейсън Момоа) - синът на наркобоса Ернан Рейес, на който Дом и компания видяха сметката в "Бързи и яростни 5". Сега обаче, 12 години по-късно, Данте се върнал, за да отмъсти за баща си, като въобще не го интересува колко невинни жертви ще остави.

В новия трейлър виждаме, че жаждата му за мъст е толкова голяма, че няма нищо против, ако взриви Ватикана с гигантска метална топка, която всъщност е бомба. Е, ще му е трудно, защото Дом и компания са готови да жертват колите си, за да предотвратят най-лошото.

За да спре Данте, на Торето ще му е нужна още помощ, затова в играта отново е върнат Шоу (Джейсън Стейтъм). Виждаме малко повече действие от героинята на Бри Ларсън, която всъщност е дъщеря на г-н Никой (Кърт Ръсел).

"Бързи и яростни 10" е по кината от 19 май