Майли Сайръс е под светлините на прожекторите още от детските си години. На пръв поглед това може и да изглежда като нещо много яко, но всъщност действителността е по-различна.

Майли Сайръс проговори - за кариерата, за промените и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Майли Сайръс проговори - за кариерата, за промените и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Какво сподели певицата пред британския Vogue

В серия от видеа в TikTok изпълнителката е решила да разкрие повече за себе си. В един от последните ѝ клипове разбираме за буквално нереалният ѝ график, докато е снимала "Хана Монтана".

Майли Сайръс е била на 12 или 13 години, когато един обичаен петък за нея е започвал в 5:30 сутринта с грим и прическа. След това в продължението на целия ден е давала по около осем различни интервюта, пише Entertainment Weekly.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 12

Used To Be Young - Miley Cyrus

Последният ѝ ангажимент за деня приключвал малко след 6 следобед. Но и следващият ден, събота, е бил изцяло запълнен, без да се уточнява естеството на ангажиментите.

Неделите са били почивни за Майли Сайръс, като от понеделник отново се е захващала със снимките на сериала на Disney. "Аз съм много неща, но мързелива не е едно от тях", допълва изпълнителката, прочитайки графика си като дете.

Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел - присъствала ли е Майли Сайръс на нея

Кой е новият съпруг на майката на Майли Сайръс

Присъствала ли е Майли Сайръс на сватбата

"Така че мисля, че това момиче заслужава безкрайна лятна ваканция", казва още шеговито тя, правейки намигване към албума си Endless Summer Vacation. Съвсем наскоро пък Майли Сайръс заяви, че не би тръгнала отново на турне, защото това не е най-доброто за нея в момента.