Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са сред звездните семейства, събирани не само от любовта един към друг, но и от общата им страст - киното. А когато и двамата горят в нея, няма как поне някоя искра да не стигне и до децата им.

Катрин Зита-Джоунс, начинът й на хранене и за какво си мечтае актрисата

Защо Катрин Зита-Джоунс иска да остарее

Едно непринудено признание

В последното си интервю актрисата призна, че 20-годишният им син Дилън и 17-годишната им дъщеря Карис проявяват сериозен интерес към актьорството и искат да тръгнат по техните стъпки. И са истински късметлии, защото по-добри ментори надали биха могли да си намерят.

Пред TODAY Зита-Джоунс казва, че пътуването й през актьорската професия е било наистина невероятно и би могла само да насърчи децата си да правят това, което обичат.

Освен интерес към актьорството обаче, Дилън и Карис впечатляват и със завиден интелект, като изучават история и политика. А майка им се шегува, че от нея са наследили ума си.

Първоначално обаче, и Зита-Джоунс, и Дъглас дали на децата си приятелския съвет да изберат друг професионален път, знаейки и за всички трудности, които ги очакват. Баща им например се притеснявал, че ще трябва да се доказват двойно повече, защото винаги ще ги сравняват с родителите им.

Но самият Майкъл Дъглас е пример за това, че ако баща ти е блестящ актьор, не ти пречи и ти да станеш такъв. А и Дилън и Карис проявявали такова желание да се занимават точно с това, че нямало как да се противопоставят на желанието им, предава Metro.

Катрин Зита-Джоунс, бракът с Майкъл Дъглас и каква е неговата тайна

Тайната на брака на Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс

Има на какво да ни научат

На звездното семейство не им остава друго, освен силно да подкрепят наследниците си, да им дават правилните съвети и да изживяват всеки техен успех така, сякаш е техен.