Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс са често коментирана холивудска двойка, най-вече заради голямата си възрастова разлика. Но пък двамата успяха да докажат, че тя не е никаква пречка пред истинската любов - и така вече 20 години.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и снимката, на която се целуват

Горещата целувка на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Влюбени като в първия ден

В последното си интервю за WSJ. Magazine актрисата отново говори за отношенията със своя съпруг и за това как съумяват да ги опазят две десетилетия. На първо място Зита-Джоунс подчертава, че двамата с Дъглас се забавляват много и истински заедно.

"Моят съпруг е с 25 години по-голям от мен, това не е тайна. Както във всяка връзка, няма да е нормално, ако нямаме върхове и спадове. Но това, което е постоянно, са любовта и уважението. Никога не губим нашето чувство за хумор и се наслаждаваме на компанията си", заявява актрисата.

Тя пояснява, че с Дъглас прекарват доста време заедно, за разлика от повече двойки, защото никога не са имало нормална работа от девет до пет. "Или работя по 16 часа на ден, или си почивам. И той прави същото", казва Зита-Джоунс.

Затова съпрузите имат големи периоди от време, в които просто са себе си. И са заедно. Така например прекарват 12 години на остров на Бермудите, отглеждайки децата си. Но винаги са уважавали личното си пространство, цитират я от People.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и поредното признание за любовта им

Признанието, което Катрин Зита-Джоунс направи

Това ли е тайната на брака

На всички ни е ясно, че Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са успели да открият тайната на дългия и щастлив брак, а ние само можем да се учим от тях. И очевидно не ни трябва друго, освен любов, уважение и чувство за хумор.