Звездата от "Черната пантера" Майкъл Б. Джордан рядко говори за личните си отношения. Още по-рядко споделя снимки. Откакто са заедно с Лори Харви обаче той не крие колко е щастлив, дори говори за деца.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и какво мисли най-секси мъжът на 2020 г. за децата

Майкъл Б. Джордан говори вече за деца

По всичко личи, че връзката му с Лари Харви е сериозна

Отношенията между актьора и Лори, която е модел, явно стават все по-сериозни, а двамата се чувстват прекрасно в компанията един на друг.

Наскоро Лори, която е доведена дъщеря на известния американски писател и комик Стив Харви, сподели горещи моменти от екзотичната им ваканция, без да уточнява местоположението им.

Двамата изглеждат по-влюбени от всякога и истински се радват на времето, прекарано заедно. И трябва да признаем, че Лори седи не по-малко секси до половинката си, обявен от списание People за най-секси мъжа на 2020 г.

Бански с леопардов принт, бижута, перфектна фигура - Лори изглежда в супер форма и определено умее да позира и да флиртува с камерата, докато половинката ѝ хапва на заден план. 

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и коя е жената до най-секси мъжа на 2020 г.

Коя е жената до най-секси мъжа на 2020

И признанието, което той получи за рождения си ден

За връзката между 34-годишния актьор и 24-годишната Лори се заговори в края на 2020 г. Те потвърдиха романа си в Instagram през януари и оттогава са неразделни.