Докато сме в очакване на раждането на първия наследник на принцеса Йожени, до нас достигна новината за още една бременност в британския кралския двор. Зара Тиндал и съпругът й Майк ще станат родители за трети път след няколко месеца.

Принцеса Йожени, Джак Брууксбанк и новината за първото им дете

Ново бебе в кралския двор

Кога да чакаме щастливото събитие

Новината съобщи таткото в подкаста си The Good, The Bad & The Rugby. "Беше добра седмица за мен, имахме малък преглед - трети Тиндал е на път", заяви точно в свой стил бившата ръгби звезда.

Майк не пропусна и да се пошегува, че вече е време за момче, защото има две момичета и сега много иска син. "Ще го обичам, каквото и да е, момче или момиче, но, моля, нека бъде момче", заяви той.

Снимка 509069

Източник: GettyImages

Неясността, която все още витае около пола на третото им дете, кара Майк Тиндал и да не знае как точно ще го кръстят - "Кови" или "Ковина", шегува се той. Най-вероятно двамата с внучката на кралицата да се осмелят да кръстят наследника си на COVID-19, но със сигурност много други са го направили, предава The Sun.

Бившият ръгбист заяви още, че бременната му съпруга се чувства добре и, както винаги, се пази много, защото си има едно наум от това, което е преживяла. Именно Зара Тиндал бе първата от кралския двор, която се осмели да говори открито за двата аборта, които е преживяла.

Меган Маркъл, The New York Times и загубата на второто й дете

Меган Маркъл за загубата на второто си дете

Емоционално за болката, за която трябва да се говори

От Бъкингамския двор пък разпространиха официално съобщение, в което се казва, че кралицата и принц Филип са много щастливи от новината за бъдещото си правнуче. Зара Тиндал е дъщеря на принцеса Ан - единственото момиче на Елизабет Втора.