На Киану Рийвс му се носи славата на една от най-харесваните знаменитости заради доброто му отношение към всеки. Дори и към феновете, които случайно го спират по улиците за снимка.

Матю Пери, Джулия Робъртс, "Приятели", Friends, Lovers and the Big Terrible Thing и какво знаем за връзката им от книгата на актьора

Да скъсаш с Джулия Робъртс

Неочакваното признание на Матю Пери

Затова не сме и очаквали, че друга знаменитост ще се издаде, че не харесва Киану Рийвс. Оказва се обаче, че Матю Пери не храни много топли чувства към колегата си.

Актьорът от "Приятели" наскоро написа мемоарната си книга Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, в която впечатление прави един доста противоречив откъс.

"Защо оригинални мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, но Киану Рийвс все още ходи сред нас?", пише в текста.

Тук е моментът да уточним, че както Матю Пери, така и Киану Рийвс лично са се познавали с актьора Ривър Финикс. Пери обаче приема смъртта му през 1993 г. доста тежко.

Също труден момент за актьора от "Приятели" е и когато друг негов колега, Крис Фарли, загива през 1997 г., едва на 33 години. В книгата си Матю Пери признава, че когато е научил новината за смъртта на приятеля си, от ярост е пробил дупка в стената на съблекалнята на Дженифър Анистън.

Снимка 592487

Източник: GettyImages

От тези откъси от Friends, Lovers and the Big Terrible Thing става ясно, че Матю Пери наистина трудно е понасял загубите на близки хора, което е и съвсем естествено.

Матю Пери, мемоарите му Friends, Lovers and the Big Terrible Thing и за какво е похарчил 9 милиона долара

За какво е похарчил 9 милиона долара Матю Пери

Пътят към трезвеността не е никак лек

Какво точно обаче има той против Киану Рийвс, защо не го харесва и какво означава цитатът "но Киану Рийвс все още ходи сред нас", явно ще можем да разберем щом прочетем мемоарната книга на актьора от "Приятели". А до излизането ѝ не остава много. Очаква се тя да се появи на 1 ноември, пише Hollywood Life.