Подобно на много други популярни личности, и актьорът Мат Деймън упорито страни от социалните медии. Все пак, не е напълно скъсал с тях.

Били Айлиш, Instagram, Twitter и какво очаква от проследователите си в социалните медии

Изненадващото извинение на Били Айлиш

И какво мисли за социалните медии

Преди дни звездата от Stillwater (2021 г.) сподели пред американското издание GQ, че с времето все повече се убеждава колко безсмислено е да се занимава с Facebook, Twitter или Instagram.

Няма нужда от тях, защото се чувства достатъчно "свързан с всички, с които трябва да бъде". И не вижда смисъл да споделя мислите и чувствата си с целия свят.

Но 50-годишният актьор признава, че поддържа "много личен профил в Instagram". Използва го, за да вижда снимки на децата на приятелите си и само от време на време публикува свои фотографии. Акаунтът му odamnmatt има 76 последователи и от 2013 г. насам Деймън е създал точно 40 поста.

Мат Деймън, дъщеря му Изабела и защо отказва да гледа всичките му филми

Гледа ли дъщерята на Мат Деймън филмите му

Дете с мнение

Последно е качил снимка на дъщеря си Изабела (15 г.) от рождения й ден, на която тя показва среден пръст. Но Мат Деймън не се притеснява от неприличния й жест, защото обяснява, че от известно време тя го прави всеки път, когато застане пред камерата.