Носителката на не едно Грами - Били Айлиш, е само на 19, но се радва на над 90 милиона последователи в Instagram и повече от шест милиона в Twitter.

Бионсе, Тейлър Суифт, Megan Thee Stallion, Били Айлиш и жените, които превзеха наградите Грами 2021

Жените, които превзеха наградите Грами

Кралицата отново е на върха

И въпреки че е наясно с огромното значение на социалните медии за кариерата си, изпълнителката признава, че има сложни отношения с тях.

"Невинаги имам желание да разказвам на света интимни подробности за живота ми, всъщност не искам хората да знаят всичко за мен, но в същото време искам те да се чувстват видени и чути, ако са преживели същите неща, които и аз", обяснява Били Айлиш.

Казва още, че иска да бъде полезна, но понякога не й се говори. Определя този вид очаквания като "тежка отговорност", защото не дължи на никого нищо.

Не крие, че обича да чете какво се случва в онлайн пространството, но в същото време има чувството, че "не може да избяга от себе си", накъдето и да погледне. Ние пък досега не бяхме чували популярна личност да се дразни от факта, че непрекъснато вижда образа си в различните медии.

Но по-интересното е друго - Били Айлиш се извинява и на всички, които я мразят поради същата причина. "Защото и те не могат да ме избегнат", както сама казва.

Били Айлиш, SmartLess, Billie Eilish: The World's A Little Blurry и проблемът на звездата със славата

Да си известен - ужасът и на Били Айлиш

Поредното откровение на Били Айлиш

А тя просто иска да прави музика. "Защо хората трябва да имат мнение за всичко, което върша, казвам, нося или изглеждам? Аз съм едно случайно момиче, което обича да пее", цитират Айлиш от i-D.