Списание Maxim Австралия публикува своята годишна класация Hot 100 за 2022 г., показваща най-успешните и красиви австралийки в сферата на развлеченията, спорта и поп културата.

Начело на класацията е Марго Роби, чиято холивудска звезда продължава да блести - сега, преди премиерата на последния й филм Babylon, и особено ярко. А в Hot 100 актрисата за рекорден трети път заема първото място.

Освен Марго Роби, тази година в класацията на Maxim Австралия попадат и няколко неочаквани имена, включително бившата легенда на Австралийската футболна лига - Даниел Лейдли, който от мъж стана жена през 2020 г., напомнят от Daily Mail.

Ето как изглежда топ 5 на Maxim Hot 100 за най-горещите австралийки за 2022 г.

5. Грейс Тейм

Активистка и защитник на преживелите от сексуално насилие.

4. Ема МакКеон

Състезателна плувкиня, която е четирикратен световен рекордьор и носител на множество златни медали.

3. Аш Барти

Австралийската номер едно в световния тенис обяви оттеглянето си от спорта на 25-годишна възраст през март 2022 г.

2. Сам Кер

Професионална футболистка, която играе като нападател за Челси в Женската Суперлига и женския национален отбор на Австралия, чийто капитан е от 2019 г.

1. Марго Роби

През юли Марго Роби беше обявена и за новата "най-високоплатена актриса" в Холивуд, след като бе разкрита колосалната ѝ заплата.

Ема Маки, Марго Роби, "Барби" и какво мисли актрисата за сравненията между двете

Какво мисли Ема Маки за сравненията с Марго Роби

Интернет си знае своето

32-годишната австралийска актриса получава 12.5 млн. долара за главната роля в предстоящия филма за Барби на номинираната за "Оскар" сценаристка и режисьорка Грета Гервиг.