Близо три месеца след като бившата приятелка на Малума - Наталия Барулич, потвърди, че двамата вече не са заедно, в сърцето му изглежда се е настанила нова красавица.

Коледните и новогодишните празници изпълнителят съчета със семейна ски ваканция в Колорадо. От профила му в Instagram разбрахме, че компания му правят майка му, баща му и сестра му. Но колумбиецът предпочете да остане скрит факта, че с тях е и една по-специална дама.

Отново в социалните мрежи откриваме видео, заснето пред хижа в Аспен, Колорадо. На него виждаме Малума в компанията на руския модел Вивиен Рубин. Двамата са си доста близки и дори си разменят целувки.

А в профила на красавицата откриваме и потвърждение, че е била на същото място, по същото време.

Все още не е ясно дали 25-годишният изпълнител и 28-годишният модел са двойка, или предпочитат да се забавляват заедно без особени ангажименти.

Фактът, че Вивиен е била и със семейството на Малума ни навежда на мисълта, че отношенията им може би са по-сериозни, но все още предпочитат да не ги афишират публично, пише и Page Six.

В края на миналата година хора от екипа на изпълнителя на "Mala Mia" заявиха пред медиите, че той се наслаждава на живота си като необвързан човек. И явно в него има място за много красиви жени.

Малума, Наталия Барулич и защо се разделиха двамата

Сърцето на Малума е свободно

Коя красавица си го хареса

Наскоро името на Малума бе свързано и с това на модела Уини Харлоу, с която неведнъж демонстрираха близост както на различни светски събития, така и в социалните мрежи. Междувременно, бившата му, Наталия Барулич, бе спрягана за новата жена до Неймар.