След успешното си турне в Европа и САЩ, Малума си даде няколко месеца почивка от концерти, които обаче са запълнени с други ангажименти. Изпълнителят е в Ню Йорк за снимките на филма "Marry Me" с Дженифър Лопес и Оуен Уилсън. А ние, като истински фенове, следим всяка негова стъпка.

И не пропуснахме факта, че Малума и половинката му Наталия Барулич не са се виждали от доста дълго време.

Всяка тяхна среща бе съпроводена с любовни снимки и сладки послания, като последната подобна е чак от август.

Но вместо тях, миналия месец моделът присъства на Седмицата на модата в Париж и в социалните мрежи се появи нейна снимка с Неймар.

Малума бе специален гост на рождения ден на футболиста и вероятно Наталия се познава с него по тази линия, но подозренията, че помежду им има нещо повече от приятелство, не закъсняха.

И ако до вчера раздялата на Малума и Наталия бе само предположение, то самата Барулич потвърди, че не сме сгрешили. 

В изказване за медиите в отговор на всички въпроси по темата, тя заяви: "Обичам много Хуан Луис (както е истинското име на Малума), но сега всеки от нас има нужда от време за себе си и за кариерата си, за да можем да израснем като личности и като артисти."

Новината идва две години след като Наталия и Малума се срещнаха на снимачната площадка на клипа към песента "Felices los 4", която се превърна и в най-големия хит на колумбиеца.

Дженифър Лопес, Малума и първият им снимачен ден на Marry Me

Малума спечели Джей Ло

Колумбийският изпълнител дебютира в нова роля

Междувременно една друга известна красавица не спира да демонстрира симпатиите си към колумбийския изпълнител. Супермоделът Уини Харлоу бе на първия ред на концерта на Малума в Mаdison Square Garden, а всяка негова снимка коментира със сърца.

Двамата дори са забелязани да вечерят заедно и да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк, но говорител на певеца заяви пред американски медии, че са си само добрия приятели, а той в момента е необвързан, пише Page Six.