Дни преди началото на европейското си турне, Малума отново ни изненада приятно. Колумбийският изпълнител е на корицата на новия брой на списание Paper.

Снимка 429885

Източник: Instagram / Paper Magazine

Фотосесията към материала е направена в Маями, непосредствено преди снимките на клипа към песента с Мадона "Medellin" в Португалия. Днес видеото има над 30 милиона гледания в YouTube, а изпълнителят успя да си отвори още една врата към международната сцена.

А след успеха на миналогодишното си турне F.A.M.E Tour, Малума е напълно готов да напълни отново зали и стадиони в Европа и Америка. Той сравнява концертите си с двучасово кардио упражнение. Междувременно обаче, те са и страхотна терапия за него, каза той в интервюто в Paper.

Снимка 429886

Източник: Instagram / Paper Magazine

Когато излезе пред публика, колумбиецът бързо влиза в образа на лошото момче, по което жените полудяват. Но държи да се знае, че това е негово алтер его.

"Когато се кача на сцената, аз се трансформирам и ставам артист. Когато съм извън сцената, се опитвам да бъда по-смирен и да отделям време за Хуан Луис. Опитвам се да разделям двата образа.", казва Малума.

В последните две-три години сценичният образ на изпълнителя на "Corazon" му донесе много критики, най-вече заради провокативните текстове. И сякаш се превърна в най-добрата му реклама. 

Снимка 429889

Източник: Instagram / The king Maluma

Почти толкова добра, колкото снимките в Instagram, които събират милиони харесвания. Защото Малума е един от най-активните изпълнители в социалната мрежа, а ако сме сред неговите над 43 милиона последователи, значи сме наясно защо. 

А Хуан Луис, както е истинското име на изпълнителя, е коренно различен от имиджа на "pretty boy, dirty boy". Да не забрави кой е всъщност и да бъде в мир със себе си най-много му помага неговото семейство, което е плътно до него - дори когато обикаля света.

Малума, дуетът му с Мадона "Medellin" и какво не знаем за колумбийския изпълнител

Малума - момчето от Колумбия, за което всички говорят

От Меделин до "Medellin" с Мадона

И дори и да не знаем много за момчето от Колумбия, дори и да не предполагаме с какво ще ни изненада в близко бъдеще, в едно сме сигурни - тепърва ще чуваме името му все по-често.