Колумбийският изпълнител Малума за пореден път изненада приятно феновете си. Година след излизането на албум F.A.M.E и световното турне, с което го представи в Европа, САЩ и Латинска Америка, сега той е готов с поредната порция нова музика.

Малума, дуетът му с Мадона "Medellin" и какво не знаем за колумбийския изпълнител

Малума - момчето от Колумбия, за което всички говорят

От Меделин до "Medellin" с Мадона

Този петък, 17 май, започват официалните продажби на новия албум на Малума, озаглавен 11:11. В него са включени 16 нови песни, между които и колаборации с Мадона, Рики Мартин, Nicky Jam, Ty Dolla Sign и други.

Снимка 423324

Източник: Virginia Records

Първият сингъл от албум - "HP", излезе в последния ден на февруари и вече има над 295 милиона гледания в YouTube. Второто парче от албума - "Déjale Saber", също вече е налично за слушане в платформата за видеосподеляне. 

Новият албум на Малума идва дни след световната премиера на дуета му с Мадона "Medellin", колаборацията с Becky G "La Respuesta" и тази с GIMS "Hola Señorita", с които колумбиецът отново се доказа като един от най-продуктивните артисти на световната музикална сцена в момента.

Снимка 423322

Източник: Virginia Records

Албумът 11:11 се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и вече е наличен за предварителна поръчка. Продажбите започват в същия ден, в който и навсякъде по света - на 17 май.

Както традицията при Малума повелява, новите песни ще бъдат представени с мащабно световно турне. 11:11 World Tour започна миналата седмица в Чили, а от 21 юни колумбийският изпълнител е на обиколка из Европа.

Малума с първи концерт в България

Малума с първи концерт в България

Колумбийският изпълнител ни включи в световното си турне

За първи път Малума включи в програмата на турнето си и нашата столица. На 10 юли е концертът му в зала "Арена Армеец". Билетите все още има - в мрежата на Eventim.