Малума има с какво да се похвали - музикантът вече е част от съвременното модерно изкуство. И не става дума за музиката, която прави. А за восъчна фигура. Певецът има свое подобие, изложено в Музея на модерното изкуство в колумбийския град Меделин.

Ариана Гранде, новата ѝ восъчна фигура в “Мадам Тюсо” и одобряват ли я феновете

Истинската Ариана Гранде ли е това

Трудно е да познаем

Всъщност, восъчната фигура на Малума за първи път е представена още през август 2021 г. в Музея на Мадам Тюсо в Орландо, Флорида. Но едва сега тя си проправи път до родната му страна.

В момента 28-годишният певец е в Колумбия и се готви за концерта си на 30 април, с който ще отбележи завръщането си в родината. Естествено, не пропусна да изкаже и радостта си от факта, че има собствена восъчна фигура. "Тя е абсолютно мое копие и за мен е невероятна чест да бъде доставена в страната ми - при това точно преди мой концерт", казва развълнуваният изпълнител.

Самият музей прави невероятен жест към феновете на музиканта - за седмица се отказва от входни такси за всички желаещи да зърнат восъчната фигура. След шоуто на Малума в събота, фигурата (наречена Малума 2.0) ще се върне в първоначалния си дом - музея Мадам Тюсо в Орландо. 

За направата й е ангажиран екип от цели 20 художника, които прекарват близо шест месеца в студиото, за да я изработят.

Малума, Quay и новата линия слънчеви очила So Much Sol

Поредният флирт на Малума с модата

Колумбиецът пуска своя линия слънчеви очила

Специално внимание е обърнато дори на облеклото - съставено от бял костюм, с двуредно сако на Versace и чифт черни обувки Bottega Veneta. Визия, създадена от личния стилист на певеца Уго Мози.