Не е никаква рядкост баскетболисти от NBA да си пробват късмета с модели, изпълнителки или други популярни жени чрез съобщения и коментари в социалните мрежи.

Ларса Пипън, Скоти Пипън и мръсните ризи на баскетболиста

Мръсните ризи на Скоти Пипън

И защо бившата му ги пази

Ако трябва да бъде честни, не само те го правят, но това е друга тема. Малик Бийзли също е част от пробвалите си късмета по този начин.

Според Page Six, баскетболистът на Минесота Тимбърулвс е хвърлил око не на кого да е, а на бившата на Скоти Пипън - Ларса. Под една от последните ѝ снимки в Instagram Бийзли е коментирал със сърце.

Но това не е нищо, защото преди няколко седмици той и Ларса Пипън бяха заснети как се държат за ръце. И в това нямаше да има нищо, ако Малик Бийзли не беше женен за модела Монтата Йао, от която има и син.

Според източници на E! News, нещата са доста сериозни, защото съпругата на баскетболиста е подала молба за развод, след като е видяла снимките, на които съпругът ѝ държи ръката на Ларса.

В профила си в Instagram Монтата се обърна към последователите си, за да им благодари за подкрепата и милите и окуражителни думи. Обещава, че съвсем скоро ще даде и повече яснота около случващото се.

Ларса Пипън, Скоти Пипън и колко секси е бившата на баскетболиста

Колко секси е бившата на Скоти Пипън

Ето как изглежда майка на четири деца

И макар добре да знаем, че любовта не знае що е то граници, трябва да отбележим, че възрастовата разлика между 46-годишната Ларса и Малик е точно толкова, на колкото е и баскетболистът - 23 години.