Маги Джанаварова неведнъж е споделяла пред своите почитатели тайните на перфектната си фигура, а те всъщност са добре известни - редовни тренировки и разумно хранене. Само дето не всички ги прилагаме.

Маги Джанаварова, скокът ѝ с парашут и сбъдването на една мечта

Маги Джанаварова: 40 секунди свободно падане

И една мечта по-малко

На последните снимки по бански обаче, като че ли за първи път виждаме звездата от третия сезон на Music Idol толкова уверена в себе си и в начина, по който изглежда.

Те са от фотосесията ѝ във връзка с новото парче на Маги и 100 кила "За теб", а от публикациите ѝ в Instagram виждаме, че певицата още е здраво хваната от емоциите покрай излизането му.

"Много специална за мен песен, с един от най-специалните хора в живота ми @100kila - ОБИЧАМ ТЕ!", написа развълнуваната Маги на 18 юли, в деня на излизането на парчето. А след това направи няколко публикации със снимки по бански, които доста нагорещиха атмосферата в мрежата.

"Вселената си знае работата! Благодаря на прекрасния екип, който си създадохме! Да знаете, животът е приказен и те среща с все по-прекрасни хора, благодаря ви момчета и момичета за любовта!", написа още Маги.

"Продължавам да ви облъчвам с моменти от изживяването "За теб", извини се тя, но всъщност нито един неин почитател не възрази "облъчването" със секси снимките по бански на Маги.