Мадона се върна под светлината на прожекторите и то по начин, който прикова вниманието на всички. Неотдавна тя направи премиера на видеоклипа на песента "Medellín" с Малума, с което разбуни духовете.

След това певицата пя на живо на наградите Billboard, където отново стана повод за разпалени коментари. Преди броени дни разбрахме, че е и на корицата на британския Vogue. Кралицата на попa отново успя да изненада феновете си като позира пред камерите на известното списание. Снимките са дело на прочутите модни фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот.

В интервюто за списанието Мадона разкрива някои подробности за борбата си с остаряването. "Хората винаги са се опитвали да ме одумват и да ме накарат да замълча по една или друга причина. Понякога защото не съм много красива, понякога - защото не пея много добре или не съм много талантлива. Сега пък е защото не съм достатъчно млада", казва певицата, и допълва: "Боря с остаряването, наказана съм за това, че съм на 60 години."

Мадона споделя подробности и за предполагаемото си съперничество с Лейди Гага, като разкрива, че хората са били ентусиазирани от идеята, че Мадона и Лейди Гага са врагове, но истината е, че те никога не са били такива.

Броени дни след появата на някои от кадрите от юнски брой на Vogue Великобритания, Мадона качи и ново клипче в Instagram, с което разкри предстоящите си планове да направи специално турне през есента по повод новия си албум Madame X.

Специалното този път, както споделя самата Мадона пред Дипло в клипа по-долу, ще бъде фактът, че певицата планува да направи турнето си не на големи стадиони, както до момента, а в малки зали, защото иска да почувства интимността с публиката.