За това, че Мадона става все по-скандална с годините, едва ли някой би влязъл в спор. Все пак, на самата нея ѝ харесва точно такъв имидж. И то не само с визия, но и с поведение.

Мадона, съвременната поп музика и какво смята за нея изпълнителката

Харесва ли Мадона съвременната поп музика

Не се страхува да изкаже мнението си

Певицата и преди е била съвсем откровена за личния си живот, а в интервюто си за своя канал в YouTube тя прави поредните разкрития. От видеото разбираме, че заниманието, което Мадона се наслаждава все още да прави, е... любов. И го казва с доста чувствен ентусиазъм.

Но щом се стига до момента, в който трябва да отговори на въпроса кое е решението в живота, което не е било най-добрата ѝ идея, Мадона става по-сериозна и съвсем откровено отговаря на въпроса. Оказва се, че съжалява най-вече за браковете си. И то и за двата от тях.

Първият съпруг в живота ѝ е Шон Пен. С него са женени от 1985 до 1989 г. Вторият е Гай Ричи. С него пък бракът им продължава от 2000 до 2008 г. Малко след втория си развод обаче Мадона твърдо заявява, че повече не иска да се омъжва. "Мисля, че бих предпочела да ме прегазят с влак", са точните думи на изпълнителката.

Двата ѝ опита за семеен живот може и да са неуспешни, но далеч не са причина тя да се затвори в себе си. Дори напротив - Мадона е по-открита от всякога и продължава да привлича внимание с шокиращи визии и поведение, с признания за личния си живот и сексуалност, както и с новите си музикални творения, разбира се.

Лурдес Леон, Лола, Lolahol, "Lock&Key" и първата песен на дъщерята на Мадона

Първият път на дъщерята на Мадона

С какво се похвали Лола Леон

Кариерата ѝ устремено продължава. А и по всичко личи, че скоро няма да приключи. В YouTube интервюто си Мадона представя предстоящия си албум, с който отбелязва завръщането си към хаус музиката. Освен това тя планира да направи турне през следващата година, което да посвети на друг специален за нея повод - рекорда си за цели 50 номер едно сингъла в класацията на Billboard Dance Club Songs, пише People.