След като преди броени дни Мадона сподели в своя Instagram профил някои от снимките за корицата на августовското издание на италианския Vogue, станаха ясни и любопитни подробности от интервюто й, засягащи живота й в последно време.

Мадона на корицата на Vogue Италия

Мадона на корицата на Vogue Италия

Заедно със семейството си в Лисабон

Мадона разкри, че е преместила четирите си най-малки деца в Португалия не само заради по-добрите възможности за развитие на кариерата на сина си, но и за да избяга от Доналд Тръмп.

Мадона живее в Лисабон, откакто 12-годишният ѝ син Дейвид беше приет в младежката школа на Бенефика.

В интервюто Мадона изтъква, че в момента Манхатън не е най-доброто място за живот. И причината е Доналд Тръмп.

Мадона живее в голямо имение в португалската столица, заедно с осиновените от Малави деца - Дейвид и Мърси на 12 години, и с петгодишните близнаци Стела и Естер.

Музикалната легенда, която навършва 60 години на 16 август, споделя подробности и за това какво е да си "футболна майка", като разкрива, че най-голяма ѝ радост е да води талантливия си син на футболни мачове.

Тя се надява Дейвид да сбъдне мечтите си и да се превърне в следващия Роналдо. Мадона допълва, че просто иска да окуражава децата си да следват своите мечти и да бъдат добри човешки същества.

Мадона зарадва своите фенове с новината, че в Лисабон работи по новия си албум с местни музиканти. Песните в него ще бъдат повлияни от португалската музика. По думите ѝ в новия 14-и студиен албум ще има и някои скандални парчета.