В кръвта на Мадона е да провокира и да дърпа вниманието към себе си. И винаги успява. Наскоро 62-годишната поп икона го направи с предизвикателна снимка по бельо.

Мадона, новото й предизвикателно селфи в Instagram и какви филми да очакваме от нея

Мадона с поредно предизвикателно селфи

Не сме очаквали друго

Сега отново насочи погледите към себе си с ново селфи, на което е с 24-годишната си дъщеря Лурдес.

Майка и дъщеря изглеждат като сестри, докато позират прегърнати за поредното селфи в градината. „Като парчета от сърцето, които живеят извън теб #lola", написа тя, обръщайки се към дъщеря си.

Мадона е с бяла рокля, венец на главата и много гривни и колиета. Лола пък, както я наричат всички, е със зелена рокля, червена дамска чанта и големи халки. Хиляди фенове веднага изразиха възхищението си към Кралицата на попа и дъщеря ѝ, която толкова прилича на младата Мадона.

Друго обаче отново разпали спорове сред последователите на Мадона, и това е нежеланието на дъщеря ѝ да депилира подмишниците си. Някои от тях критикуваха избора на Лола, а други я защитиха.

Лурдес Леон и как дъщерята на Мадона стана новото лице на кампанията на Marc Jacobs

Когато дъщерята на Мадона остане по бельо

Голямата ни изненада днес

"2021 г. и хората все още са изненадани, че една възрастна жена има косми по тялото", пише един. А друг коментира: "Защо всички говорите за космите под мишниците, просто се наслаждавайте на снимката, толкова ли е трудно."

Лурдес Леон, Мадона и вълната от упреци в социалните мрежи срещу дъщеря й

Лурдес Леон - не по-малко вулгарна от майка си Мадона

Като две капки вода са