Сигурни сме, че за повечето хора връзката между Machine Gun Kelly и Меган Фокс все още е леко странна. Просто защото при тях, а и при бившия на актрисата, нещата се случват много бързо.

Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн, Зейн Уокър Грийн и новината, че се е родило първото им дете

Голямата новина на Шарна Бърджес и Брайън Остин Грийн

Какво е името на първото им дете

Брайън Остин Грийн например вече има дете от новата си половинка, докато Фокс и изпълнителя са сгодени. Но все още не са споменавали нищо конкретно за сватба или пък планове за деца. 

Но може би не всичко е толкова розово и прекрасно, колкото ни се струва. От Complex разбираме, че през последните няколко дни в социалните мрежи се носят слухове, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс са се разделили.

Към момента няма официално изявление от който и да било от двамата. Но се оказва, че слуховете не са верни. Поне така твърди запознат източник пред TMZ. Според него, изпълнителят и актрисата се разбират добре и няма големи проблеми помежду им.

Източникът казва още, че няма как да са постоянно заедно, защото има работни ангажименти и деца, за които да се грижат, но всичко между тях е наред. Като малко след това се появи и папарашка снимка, на която се вижда как Machine Gun Kelly и Меган Фокс вървят по улиците прегърнати.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и нестандарните въпроси за кърмене, които му е задавала

Нестандартните въпроси, които Меган Фокс е задавала на Machine Gun Kelly

Актрисата знае как да опознава хората

За това, че всичко между тях е наред, съдим и по изказвания на Machine Gun Kelly преди негов концерт в Кливланд, където се е обръщал към актрисата като съпруга.