Шарна Бърджес и Брайън Остин Грийн са двойка не от толкова отдавна. Те започват да се срещат през 2020 г., а този февруари споделиха щастливата новина, че очакват първото си дете.

Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн и новата снимка от бременността ѝ, на която позира гола

Шарна Бърджес - още по-бременна и секси

И не се притеснява да се снима гола

Оттогава насам Шарна и Брайън държаха феновете в напрежение кога ще се роди бебето, като така и не разкриха очакваната дата, но пък издадоха, че ще е момченце.

И сега, вероятно неочаквано за мнозина, стана ясно, че то се е появило на бял свят. Радостните родители обявиха новината с пост в Instagram.

В профилите си и двамата са качили една и съща черно-бяла снимка, на която виждаме как новороденото е обхванало с ръчичка пръста на баща си.

Шарна пише в описание към кадъра: "Сърцето ми сега завинаги е извън тялото ми."

От останалата част от текста пък разбираме и как се казва бебето, и кога точно се е родило. Шарна и Брайън са избрали да кръстят момченцето си, появило се на бял свят на 28 юни в 12:12 ч., Зейн Уокър Грийн.

То е първо дете за 37-годишната танцьорка Шарна, докато с 11 години по-възрастният от нея актьор Брайън вече има четирима синове. Трима от едната си бивша съпруга Меган Фокс и един от другата - Ванеса Марсел.

Самият Брайън преди е споделял пред People, че децата му са развълнувани от новината за (тогава) предстоящия нов член в семейството. И не крие, че той самият тръпне в очакване, като допълва още, че новороденото ще израсне в една много любяща среда.

Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн и колко секси на снимките от бременността й

Нови секси снимки на Шарна Бърджес

Все по-бременна и щастлива

И ето че вече поводът за празнуване е налице! Честито първо бебе на Шарна и Брайън!