Преди няколко седмици в интервю за The Times Лиса Кудроу защити сериала "Приятели" от все по-зачестилите нападки заради липсата на чернокожи актьори и изобилието от сексистки шеги.

Актрисата призна, че ако сериалът се снима в момента, нещата ще са много по-различни. Със сигурност няма и всички главни роли да бъдат изиграни само от бели. Въпреки това, тя беше категорична, че "Приятели" е имал прогресивна идея, с което е постигнал много за времето, в което е сниман и излъчван.

Както всички фенове на сериала "Приятели", Лиса Кудроу също няма търпение за специалния епизод, който трябва да се излъчи по HBO Max. Но снимките бяха отложени заради пандемията от коронавирус и все още не се знае кога ще бъдат подновени.

Пред ET актрисата говори за дългоочакваното събиране с колегите си, като разкрива, че специалният епизод ще бъде много забавен и вече няма търпение да го заснеме.

Снимка 480356

Източник: Instagram / _______f.r.i.e.n.d.s._______

"Шестимата не сме били в една стая пред хора от 25 години. Само веднъж преди няколко години се събрахме всички за вечеря. Мога да си представя какво ще бъде. Ще бъде забавно. Искам да кажа, че ще бъде наистина много забавно", споделя Лиса Кудроу.

56-годишната актриса не крие факта, че именно когато са започнали да излъчват "Приятели" по Netflix, актьорският състав е започнал да обмисля повторното си събиране.

"Приятели", HBO Max, забавянето на специалната еднократна продукция и новините около нея

Какво знаем за завръщането на "Приятели"

Лоши новини за старта на специалната продукция

"За да бъда честна, мисля, че когато отново се видяхме по Netflix и сериалът отново се прие толкова добре след толкова години, това беше моментът, когато всички се убедихме, че трябва да го направим отново. Ето защо Марта и Дейвид (създателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн - бел.авт.) са толкова велики. Те знаеха точно какво правят", казва още актрисата.

Тук сме абсолютно склонни да се съгласим с Лиса Кудроу, защото въпреки че минаха толкова години и въпреки, че сме го гледали стотици пъти и знаем реплики наизуст, все още се смеем с глас на закачките между актьорите. Затова, също като Лиса, и ние нямаме търпение за специалния епизод на "Приятели".

Лиса Кудроу, "Приятели" и как актрисата защити сериала

Лиса Кудроу срещу нападките над "Приятели"

И ние сме напълно съгласни с нея