Звездата на Линдзи Лоън изгрява когато тя е още дете. Помним я от "Капан за родители", а вече като по-пораснала и от "Шантав петък" и "Гадни момичета". И трите филма са не само едни от най-популярните с участието на актрисата, но и най-харесваните съвременни комедии изобщо. А доказателство за това е фактът, че за тях не спира да се говори и до днес.

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис в продължението на “Шантав петък” цели 20 години след премиерата на комедията

20 години по-късно - Линдзи Лоън се завръща за продължение на един от най-култовите си филми

И отново рамо до рамо с Джейми Лий Къртис

"Гадни момичета" например дори вече има римейк, в който самата Линдзи Лоън има малка роля. В началото на този месец пък актрисата зарадва феновете си с още добри новини, като обяви, че вече се работи и по продължение на "Шантав петък".

По всичко личи, че Линдзи Лоън прави своето голямо завръщане в киното с гръм и трясък и този път няма намерение да пуска юздите.

Още през 2022 г. научихме, че отново ще можем да я гледаме на голям екран, когато стана ясно, че е подписала договор за два филма с Netflix. Единият - Falling for Christmas, излезе още същата година, докато другият - Irish Wish, вече е наличен в стрийминг платформата от днес, 15 март.

Покрай целия шум около актрисата и всичко ново и вълнуващо, което се случва в живота ѝ, медийният интерес към нея е съвсем очаквано да бъде голям. А в последното си голямо интервю за Bustle тя открехва завесата не само към завръщането си в Холивуд, но и към личния си живот.

Всъщност Линдзи Лоън напуска Холивуд още преди повече от десетилетие и първоначално се мести в Лондон, преди да заживее за постоянно в Дубай. Тази промяна обаче актрисата прави съвсем съзнателно и не крие, че наистина тогава е имала нужда от нея.

"Чувствам, че част от работата ми беше засенчена от папараци, когато бях по-млада, и това беше доста досадно. Иска ми се да не се беше случвало", признава тя.

Докато още тогава си е дала сметка, че често попада във фокуса на медийни спекулации и папараци, то сега Линдзи Лоън забелязва, че по-младите звезди днес преминават през нещо по-различно от това.

"Сега социалните мрежи са толкова по-различни, отколкото когато бях по-млада, че всеки има контрол върху собствената си история", допълва актрисата.

И въпреки че сега повече от всякога не обръща внимание просто на някакви си твърдения, тя все пак има доста добри други причини да стои далеч от светлините на прожекторите. Една от тях е осеммесечният ѝ син Луай, който има от съпруга си Бейдър Шамас.

Линдзи Лоън разкрива, че след раждането му, вече гледа на проектите, в които участва, по малко по-различен начин.

"Искам да правя неща, които синът ми може да види. Но и аз също искам да правя неща, които ме вдъхновяват. Това е процес на учене - имам различен подход. Разбрах какво искам да правя и как искам да го направя", уточнява тя.

Колкото до въпроса дали вече е готова за второ дете, актрисата не се поколебава да отговори, че със сигурност иска синът ѝ да има братче или сестриче. Самата тя всъщност е израснала в голямо семейство и има един брат и две сестри, и не крие, че сега иска същото за своето дете. Освен това изобщо няма намерение и да се бави.

37-годишната Линдзи Лоън разказва, че докато е снимала Irish Wish, е споделяла с колежката си Айеша Къри, че наистина вече иска да има деца. "Звучи странно, но продължих да си го пожелавам и да се моля. И се случи доста бързо след това", допълва актрисата.

В интервюто си с Bustle тя коментира и една доста чувствителна тема за жените след раждане, а именно как възприема промените в тялото си.

Линдзи Лоън не се притеснява да сподели, че изобщо не притиска себе си да си върне формата възможно най-бързо.

"Бях толкова привързана към Луай, че последната ми мисъл беше да се кача на пътеката. Усещам, че сякаш се напрягаме толкова много, за да изглеждаме добре бързо след това, но всъщност изглеждаме красиви след раждането. Дайте си време", допълва тя.

Актрисата казва още, че откакто е родила, поддържа позитивната си настройка към нещата благодарение на позитивни мисли и всички бебешки неща, които сега я вълнуват.

Линдзи Лоън половин година след раждането - стилна, елегантна и в страхотна форма

Линдзи Лоън е в страхотна форма само половин година след раждането

Стилна и секси в изрязана черна рокля

"Хората, местата и нещата, в които много вярвам, това определено ме е оформило най-много в това, което съм днес", споделя Линдзи Лоън.