Миналата седмица беше паметна за Лиъм Пейн, защото в края ѝ изпълнителят пусна първия си студиен албум - LP1. Да не забравяме, че само преди година той издаде EP албума First Time.

First Time - първото EP на Лиъм Пейн

Първият път на Лиъм Пейн

Крачка напред за бившия член на One Direction

След доста труд в звукозаписното студио, Пейн направи 17 песни за албума си. Една от тях обаче стана ябълката на раздора и причина изпълнителят да бъде критикуван и нападан.

Става дума за "Both Ways". В парчето Лиъм Пейн пее за това как е имал връзка с жена, която си е падала и по жени. Навлиза се и в подробности, че въпросната дама го обича и по двата начина, и това страшно много му харесва.

В социалните мрежи последваха коментари на недоволни фенове, които смятат, че с тази песен изпълнителят насърчава бисексуалността. Други пък мислят, че с текста на "Both Ways" издига култ към бисексуалността, и това не е редно.

Лиъм Пейн, The Hugo, GQ и секси фотосесията за списанието

Защо Лиъм Пейн остана без дрехи

Фотосесиите винаги са добра идея

Към момента Лиъм Пейн не е дал официално изявление по въпроса. Преди LP1 да излезе, той сподели в интервю за BBC, че "Both Ways" е любимата му песен от албума и не е базирана на лични преживявания, пише HuffPost.