След като се раздели с Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт имаше връзка с актрисата Мадисън Браун, която не просъществува дълго. Сега обаче нещата не стоят така. Отношенията на Лиъм с модела Габриела Брукс изглежда се задълбочава все повече.

Лиъм Хемсуърт, Габриела Брукс, връзката им и развода с Майли Сайръс

Новата жена на Лиъм Хемсуърт е на 21

Актьорът има ново гадже

На Лиъм му предстоят няколко филмови проекта и е щастлив, че живее в родината си и може да прекара времето си с Габриела Брукс. Двамата се в австралийския град Байрън Бей.

Винаги обаче остава едно съмнение дали след десетгодишната им връзка, актьорът не е съхранил някакви чувства към Майли Сайръс.

View this post on Instagram

on

Габриела Брукс, която е модел, не е загрижена за предишния брак на Хемсуърт с Майли Сайръс. „И двамата са сигурни във връзката си. Габриела не се притеснява, че Лиъм изпитва някакви дълготрайни чувства към Майли и не се плаши от връзката им“, пише Us Weekly, като се позовава на свой източник.

View this post on Instagram

on

Лиъм и Габриела са наистина близки и се чувстват комфортно един с друг. Те споделят едни и същи ценности за семейството и живота.

Отношенията им вече получиха одобрение и от семейството на звездата от „Игрите на глада“. Нещо повече, те смятат, че Габриела и Лиъм са идеални един за друг.

Лиъм Хемсуърт, новото му гадже Габриела Брукс и срещата с родителите на актьора

Готов ли е Лиъм Хемсуърт за нов брак

Забрави ли за Майли

"Той се чувства много по-комфортно с Габриела, отколкото с Майли, и може да бъде напълно себе си без никаква драма", каза източникът на Us Weekly. Габриела е помогнала на Лиъм да повиши самочувствието си и е вдъхнала надежда в живота му, след раздялата му с Майли.