Кралица Елизабет, децата и внуците й са най-популярните членове на английското кралско семейство. Чрез роднинските си връзки, които датират буквално векове назад, то е доста по-обширно. И лейди Татяна Маунтбатън е част от него.

Принц Филип, завещанието му и ще получи ли принц Хари част от наследството

Изненадите в завещанието на принц Филип

Има ли принц Хари място в него

През изминалия уикенд дъщерята на първи братовчед на принц Филип се омъжи.

32-годишната Татяна е дете на маркиза на Милфорд Хейвън Джордж Маунтбатън, който е първи братовчед на покойния съпруг на кралица Елизабет. Двамата с Алекзандър Дру сключиха брак на 23 юли в параклиса на Уинчестър.

От People съобщават, че булката е носела пищна рокля на британската дизайнерка Сюзън Невил с шлейф, бродиран с мотивите от булчинската рокля на майка й. На церемонията не са присъствали известните членове на кралското семейство.

За сметка на това сред гостите е била Кресида Бонас - модел и актриса, и бивше гадже на принц Хари. Кресида е омъжена за Хари Уентуърт-Стенли, доведен брат на лейди Татяна по майчина линия.

Татяна и Алик, както е известен Дру, обявиха годежа си през януари тази година. Двамата са били на ски ваканция във Вербие и са отпразнува там годежа си заедно с принцеса Беатрис и принцеса Йожени.