Отдавана стана ясно, че известните личности като актьори, изпълнители и модели не разчитат само на работата си, за да трупат милиони, а инвестират пари и в собствени начинания.

Кендъл Дженър, Tequila 512, Tequila 818 и делото срещу текилата на модела

Кой и защо съди Кендъл Дженър

Още една текила на бара

Може би едно от най-разпространените е бизнесът с алкохол. Вече сме казвали, че като чели текилата печели битката за вниманието на известните и богатите, но и виното може да се похвали със звезди като Брад Пит и Джей Зи, които са инвестирали.

От People разбираме, че Леонардо ди Каприо също е решил да развърже кесията и да закупи значителен дял от френския производител на шампанско Telmont, който има 100-годишна история.

В Twitter носителят на Оскар написа, че целите пред Telmont в следващите години ще са да защити биоразнообразието в земите си, да използва на 100% електричество от възобновяеми източници, както и да намали значително отпечатъка си върху околната среда.

Дуейн Джонсън, Teremana и рекордът по продажби, който текилата на Скалата постави

Текилата на Скалата постави рекорд

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Леонардо Ди Каприо завършва с думите, че е горд да бъде инвеститор в Telmont. Източници на People твърдят, че разговорите за инвестицията на актьора в шампанското, основано през 1912 г., са започнали още през 2019 г., но са били забавени заради пандемията.