След като направи голямата рокада в професионалния си живот и стана играч на Интер Маями, Лео Меси не пропусна да покаже на какво е способен и че единственото, което иска, е да играе качествен футбол. Аржентинецът вече има повече от 10 мача с розовата фланелка, а междувременно устройва и новия си живот зад океана в имението за милиони.

Лео Меси е готов отново да стане баща

Готов ли е Лео Меси да бъде баща отново

Спокойствието на живота в Маями

Тези дни обаче името на Лео Меси бе забъркано в една доста необичайна ситуация. Аржентинският журналист и комик Миге Гранадос сподели в профила си в X кратко видео, заснето преди интервюто с известния му сънародник в имението му за 10 милиона докара в Маями.

В него виждаме как той целува Лео Меси по врата и го пита дали е готов да си поговорят.

Футболистът изглежда видимо изненадан от постъпката на Гранадос, който го издебна в гръб, но му отговаря само с усмивка и лек смях. А интересът към интервюто вече беше гарантиран.

Лео Меси не играе и Интер Маями губи - кой и как се подигра с отбора

Кой и как се подигра с отбора на Лео Меси

Атланта Юнайтед определно дразнят лъва

Друга подробност е, че самият Меси дебютира с нова визия - без брада и с по-къса прическа. Вероятно това го е направило толкова неустоим за интервюиращия. А и преобладаващите коментари в социалните мрежи са, че така му е много по-добре.