Лео Меси се радва на страхотен старт на новия си живот в Америка. Оборът му печели и се представя много по-добре, отколкото преди той да пристигне, а и бележи гол след гол.

Бодигардът на Лео Меси не позволява никой да се доближи до футболиста

Защо не е добра идея да приближаваш Лео Меси

Бодигардът дебне зорко

Аржентинецът обаче има нужда и от почивка, защото за последните 48 дни е изиграл цели 12 мача. Ето защо треньорът на Интер Маями Херардо Мартино реши да даде почивка на Меси и той не бе включен в състава за мача с Атланта Юнайтед.

От терена за този мач отсъства и Жорди Алба, което също се оказа прекалено голяма липса. В крайна сметка, Интер Маями загуби мача с разгромното 5:2. Нещо, което не се бе случвало, откакто Лео Меси пристигна в САЩ.

Това бе използвано веднага от Атланта Юнайтед, които след мача решиха да се закачат по доста интересен начин с Меси и компания. В профила си в Twitter, те публикуваха снимка от мача и крайният резултат. Туитът обаче бе придружен от закачливо съобщение.

Лео Меси и новото му имение в Маями за 10 милиона долара

Новият дом за милиони на Меси и Антонела

Аржентинецът знае как да харчи парите си

"Кажете им следващия път да докарат целия си състав", се казва в поста на отбора. Е, предполагаме, че трябва да внимават какво си пожелават, защото подобрението в резултатите на Интер Маями е забележително.