Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love Rule, Лени Кравиц сподели в нея доста лични моменти от своя живот. Включително и за нежелания сексуален контакт, който е преживял като тийнейджър.

Лени Кравиц, Let Love Rule и първата автобиографична книга на певеца

Голяма новина от Лени Кравиц

Предстои да излезе през октомври

Затова не е никак учудващо, че това и до днес буди интереса на обществеността, както и на работещите в областта на журналистиката.

В скорошно интервю за американското списание Esquire, 59-годишният изпълнител говори на много теми - от предстоящото издаване на първия му студиен албум от пет години насам, през плановете за турне, до хората, на които се възхищава.

И явно е нямало как да бъде избегнат въпросът за неприятната ситуация от младежките години, която се отразява и на начина, по който възприема връзките си по-късно в живота.

"Това беше опит и урок", отговори лаконично Кравиц. И все пак продължи: "Не казвам, че е нещо, на което не трябва да се обърне внимание, но такива бяха времената тогава. Живях и се научих. Не съм травмиран."

В книгата си Лени Кравиц разказва, че инцидентът се е случил, когато родителите му са били извън града и той е оставен на грижите на гледачка. И докато Лени лежи в леглото си, приятел, когото гледачката кани у тях, влиза в стаята му, мушва се под завивките и го докосва без разрешение.

Какво мисли Лени Кравиц за евентуалния брак на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм

Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си зет

Чанинг Тейтъм трябва да внимава

С днешна дата певецът и актьор съзнава, че случилото му се като тийнейджър е оставило следи у него. "Затова и никога не съм се опитвал да убеждавам или принуждавам жените", пише той в книгата си. "Аз самият бях принуден и не ми хареса."

И признава, че все пак е имало случаи, когато не е бил съвсем коректен партньор в романтичните си връзки. Може би защото не винаги е имал "най-добрия късмет" да бъде уверен, че това е "човекът за него".