В края на миналия сезон, когато Лос Анджелис Лейкърс не се класираха за плейофите, Леброн Джеймс даде едно доста тежко обещание. А именно, че проклятието няма да тегне вечно и съвсем скоро отборът отново ще бъде шампион.

Леброн Джеймс и официалното потвърждение за новата многомилионна покупка на Краля

Какво си купи Леброн Джеймс за 36 милиона долара

Краля харчи парите си разумно

Признаваме си, че тогава леко повдигнахме вежди, защото нито съставът, нито играта на Лейкърс бяха на нужното ниво. Хубаво, но неслучайно прозвището на Джеймс е Краля.

И Краля спазва обещанията си. Убедителните победи в балона в Орландо доказаха, че Леброн Джеймс със сигурност е един от най-добрите баскетболисти за всички времена.

Благодарение на него титлата на NBA отново е в притежание на Лейкърс за първи път от 10 години насам. Това несъмнено е голяма радост и за играчи, и за фенове.

Толкова голяма, че от празненства Куин Кук е бил забравен от съотборниците си. За това става ясно от включване на живо на неговия съотборник Джей Ар Смит в Instagram.

От него виждаме как Смит е в клубния автобус и е на седмото небе от щастие заради спечелването на титлата. В коментар пък Кук пише, че току-що той също е спечелил титлата, но клубният автобус не го е изчакал.

Доста смешна ситуация се е получила, а гардът на Лейкърс настоява също така автобусът да се върне, за да го вземе.