Напоследък Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато става въпрос за сексуалния живот. Дори е готова да изпадне и в редица интимни откровения. Наскоро изпълнителката гостува в подкаста Call Her Daddy, където свободно говори за своята сексуалност, включително за загубата на девствеността си и за нестандартните места, на които е правила секс.

Кристина Агилера откровено за секса, интимността и загубата на девствеността

Кристина Агилера откровено за секса, за мъжете и за загубата на девствеността

И за онази случка в самолета

А сега Кристина Агилера разкри още от тайните на сексуалния си живот, включително че има "четири точки на удоволствие" и как нейните оргазми са се променили с напредване на възрастта.

42-годишната певица, която се среща с изпълнителя Матю Рътлър, разказа как приоритизира сексуалния си живот и има "нощи за срещи" сама със себе си. Тя не крие, че е "опознала добре вагината си" и че с напредване на възрастта е открила повече "точки на удоволствие".

"Опознах добре вагината си през последните 42 години и мога да кажа, че с годините се появяват нови точки на удоволствие", разкрива тя пред People. 

"Забелязах, че в момента имам четири различни точки около вагината си, от които мога да постигна оргазъм. Това е самата истина", категорична е певицата.

Кристина продължава, като призовава другите да опознаят телата си "отрано", за да могат да имат "по-приятен живот". Не спестява информацията, че тя самата дава приоритет на собствения си сексуален живот.

"Дори и да нямате партньор, можете да имате своя вечер за среща със самите вас, по време на която да експериментирате и да си доставяте удоволствие", споделя още певицата. 

Съвсем наскоро Кристина обяви, че е решила да работи за сексуалното здраве на хората и затова става съосновател и главен бранд съветник на лубрикантите Playground. Които, разбира се, лично е тествала - и сама, и с партньора си.

Сексуално опознаване - Кристина Агилера споделя за опита си със секс играчки и партньорството с лубриканта Playground

Кристина Агилера откровенно за лубрикантите и секс играчките

Изпълнителката е имала възможност да експериментира и опознава тялото си

"Сексуалността е нещо забавно. Да изследваме себе си трябва е нещо, което ни дава сила и удоволствие. Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно в своето тялото и със своята сексуалност", мотивира избора си Агилера.