Щом стане дума за външен вид, за жените обикновено се говори особено критично. Разбира се, в света на известните, как човек изглежда, е още по-болезнена тема.

Кристина Агилера, TIME Studios, Roc Nation, Тинг Пу и новината за документалния филм за певицата

Кристина Агилера - по-истинска от всякога

С какво ни изненада певицата

Като една от най-популярните изпълнителки Кристина Агилера се е сблъсквала с всякакви коментари за външния си вид. Тя обаче твърдо вярва, че човек е красив, независимо от това какво казват другите.

В последното си интервю за Allure певицата говори за наложените идеали, че жените трябва да изглеждат по определен начин и че едва ли не е срамно да си личи, че остаряват.

42-годишната Кристина Агилера не крие, че си "помага" с козметични намеси и по-специално инжекции, но не разкрива точно какви процедури си е правила. Според нея обаче в това няма нищо лошо.

Изпълнителката споделя още, че винаги е приемала начина, по който изглежда. По думите ѝ всеки човек трябва да харесва външния си вид и изобщо никой никога не бива да съди друг заради това.

Понеже все пак е певица и когато е на сцената, е емоционална, Кристина Агилера внимава доста с процедурите по лицето си. Все пак, именно то показва нейната емоционалност и държи да изглежда естествено и изразително.

Кристина Агилера, Aguilera и защо изпълнителката е отказала да смени фамилията си

Проблемите с името на Кристина Агилера

Харесва ли фамилията си изпълнителката

Освен с разкрасителни процедури, певицата се грижи за себе си и кожата си като внимава да не се излага много на слънце. Освен това в грижата за кожата ѝ не са включени цели 50 стъпки. За сметка на това пък доста цени моментите, в които си прави вана с мехурчета и соли - тогава се чувства секси и страхотно в тялото си.