В последно време в профила на Джорджина Родригес преобладават рекламните постове и снимките, на които не демонстрира формите си така, както принципно сме свикнали. Но досега това не ни беше направило особено впечатление - е, освен че кадрите по бански ни липсват.

Кристиано Роналдо, майка му Долорес Авейро и в какви отношения е с Джорджина Родригес

В какви отношения са Джорджина и майката на Роналдо

Не му е лесно

Но вчера, 28 октомври, разбрахме и каква е причината за това. В своя профил в Instagram Кристиано Роналдо публикува снимка с любимата си, на която се виждат две снимки от ехограф. А новината е голяма - очакват близнаци.

"Сърцата ни са пълни с любов. Нямаме търпение да ви видим", написа футболистът в публикацията, с която съобщават за двойното щастие, което ги е сполетяло. Е, и този път определено успя да ни изненада.

За никого не е тайна, че една от мечтите на Роналдо, към която върви с все по-уверени стъпки, е да има наистина голямо семейство. Даже така като гледаме, може и до цял футболен отбор да го докара.

Равносметката до този момент е три деца, родени от сурогатна майка, в които се включва и една двойка близнаци, както и едно от половинката му Джорджина. Най-голям е 11-годишният Кристиано, а Ева и Матео са на четири, на колкото скоро ще стане и Алана Мартина, предава HELLO!.

Кристиано Роналдо, Манчестър Юнайтед и любимите му ястия, включени в менюто на отбора

Промените, които Роналдо направи в Манчестър Юнайтед

Той поръчва... яденето

Роналдо е истински късметлия, защото любовта към децата споделя напълно с Родригес, която е изцяло отдадена на грижите за тях. А щастливата новина, която споделиха преди часове в социалните мрежи, събра над 25 милиона харесвания и милиони коментари с прекрасни пожелания.