В края на август разбрахме, че Кристиано Роналдо се завръща в Манчестър Юнайтед срещу трансферната сума от 15+8 милиона долара. Заплатата на футболиста в английския клуб пък гони 30 милиона годишно.

Кристиано Роналдо, Долорес Авейро, Спортинг Лисабон и желанието на майка му

Какво иска майката на Роналдо от него преди смъртта си

Долорес Авейро е страстен привърженик на Спортинг Лисабон

Разбира се, звезда от неговия ранг може да има претенции не само към заплащането, което ще получава за представянето си на терена. И ето че Роналдо не пропусна да се прояви. Едва месец откакто е в новия си стар клуб, и вече и готвачите се съобразяват с изискванията му.

Според информация на The Sun, футболистът си е поискал от хората, които се грижат за прехраната на отбора, да включат в менюто им и някои от любимите му португалски ястия - традиционна яхния с риба треска и яйца, както и октопод.

Заради големите му нужди от протеин, готвачите на Манчестър Юнайтед често му поднасят и нарязано авокадо, шунка и яйца. Роналдо спазва стриктен режим, в който няма място и за капка алкохол, а храненията му са по шест пъти на ден.

Кристиано Роналдо, овцете и защо си купи нова къща в британската провинция Чешър

Защо Кристиано Роналдо се изнесе от дома си

И го смени с друг в британската провинция

Оказва се обаче, че не всички негови съотборници имат същите кулинарни предпочитания и някои не са особено доволни от нововъведенията в менюто. Но Кристиано е голямата звезда отбора и всички се съобразяват с него, няма как.