Кристиано Роналдо може да е лидер и да обича винаги да става неговото, но има една жена, която никога не му пести мнението си, дори то често да не му харесва. И това е неговата майка Долорес Авейро.

Кристиано Роналдо, Долорес Авейро, Спортинг Лисабон и желанието на майка му

Какво иска майката на Роналдо от него преди смъртта си

Долорес Авейро е страстен привърженик на Спортинг Лисабон

Въпреки че отдавна вече е голямо момче и се справя повече от добре с живота си, Роналдо демонстрира своята голяма любов и благодарност към родителката си, без която нямаше да е това, което е днес. 

В последните дни обаче се заговори, че футболистът е между чука и наковалнята заради двете си любими жени - Долорес и Джорджина. Испанското издание Marca публикува информация, че майката на футболиста не иска той да се жени за Родригес, защото смята, че тя е с него само заради парите му.

Снимка 548668

Източник: GettyImages

Именно и по тази причина Роналдо все още не е вдигнал сватба с жената, с която живее от пет години, твърди още изданието. И нещо повече - по-големите му деца, които са от сурогатна майка, също били против сватбата, въпреки че Джорджина се грижи непрекъснато за тях.

Кристиано Роналдо, Манчестър Юнайтед и любимите му ястия, включени в менюто на отбора

Промените, които Роналдо направи в Манчестър Юнайтед

Той поръчва... яденето

В своя защита госпожа Авейро заяви, че се разбира повече от добре със снаха си и й е благодарна за подкрепата, която оказва на сина й. По време на участието си в подкаста ADN de Leao майката на Роналдо определя Джорджина като "добро момиче". А само времето ще покаже дали на ръката й най-сетне ще заблести годежен пръстен, а след това и халка.