Пределно ясно е, че Криси Тейгън е секси, а раждането на две деца изобщо не ѝ пречи. Е, скоро не сме я виждали по бански за снимките на Sports Illustrated, но сме сигурни, че и това ще се случи.

Криси Тейгън, Elle Великобритания и подробности от съвместния живот с Джон Леджънд

Какво е да си Джон Леджънд и да си под чехъл

Когато Криси не разрешава, Джон изпълнява

Знаем също така, че много си я бива в кухнята, а показателно за това са двете ѝ готварски книги. Добрата новина е, че Тейгън работи и върху собствен кулинарен сайт. 

Тя сподели това пред Us Weekly, допълвайки, че е много развълнувана и работи усърдно по сайта. В него ще можем да намерим както най-различни рецепти, изпитани от самата нея, така и съвети за още по-вкусни ястия. 

Криси Тейгън казва, че иска сайтът ѝ да разполага с чат, в който хората да могат да я питат най-различни неща, свързани с рецептите, както и да ги коментират и оценяват, пише Sports Illustrated. 

Криси Тейгън, Елън Дедженеръс и една къща на ужасите

Криси Тейгън изплашена до смърт

И сама ли беше

Причината за всичко това е, че не иска сайтът да изглежда сякаш не се обновява и развива, а в него редовно да можем да откриваме по нещо ново. Моделът обаче не се нагърбва с това да каже кога ще можем да очакваме сайтът да заработи, но споделя, че работи върху него от доста време.