В последно време името на Криси Тейгън се свързва най-вече с обвиненията към нея, както и с признанията й, че е интернет трол. Бившият модел е много по-малко активна в социалните мрежи от преди, но не пропуска възможност да сподели колко се разкайва за думите и действията си.

Криси Тейгън, депресията и защо иска да се присъедини към „клуба на отхвърлените“

Поредният отчаян призив на Криси Тейгън

Още търпи последствията от грешките в миналото

А междувременно научихме, че Тейгън и съпругът й Джон Леджънд най-сетне са продали имението в Бевърли Хилс, което купиха за 14 милиона долара през 2016 г. Преди това то бе собственост и на Риана, а семейството се изнесе от него през август миналата година.

Съпрузите си намериха по-голям дом, защото бяха в очакване на третото си дете, което двамата загубиха малко по-късно. Сега, година след обявяване на първоначална цена от 24 милиона долара, Тейгън и Леджънд са се съгласили да продадат предишното си имение със седем спални и пет бани за 16.8 милиона.

Инвеститорите, от които звездната двойка купи дома, построен първоначално през 1966 г., продължават да са категорични, че той е най-красивият в Бевърли Хилс и с най-страхотната гледка. Той разполага с фитнес зала, киносалон, високи тавани, френски прозорци и много детайли от специална и скъпа дървесина, предава Daily Mail.

Джиджи Хадид, Never Have I Ever и ролята, която моделът взе от Криси Тейгън

Сериалът, в който Джиджи Хадид получи роля

Netflix са намерили добро решение

Със сигурност най-любимото място на Тейгън в доскорошния им дом е била просторната кухня, която е достойна за всеки истински шеф готвач. Но и в новата виждаме, че доста добре се справя и често публикува рецепти в социалните мрежи.