Криси Тейгън продължава с отчаяните опити отново да бъде приета в онлайн пространството. Въпреки че се извини за обидите и заплахите, които е отправяла в миналото, тя все още търпи последствията от поведението си на "интернет трол".

Криси Тейгън, признанието, че е била интернет трол и извинението на модела

Криси Тейгън призна голямата си грешка

Всичко се връща

Това е и причината да не е така активна в профилите си, както бе доскоро. Но ето че наскоро публикува нови откровения в Instagram и обяснява колко "отхвърлена" се чувства.

В дълго излияние Тейгън признава, че все още страда, въпреки че тя е тази, която беше обвинена в тормоз на риалити звездата Кортни Стодън преди повече от десетилетие.

"Излизането навън е гадно и не се чувствам добре, когато съм сама вкъщи с ума си", пише още тя.

Споделя, че се чувства "изгубена" и трябва да намери отново мястото си. "Отчаяно" иска да говори с последователите си, вместо да се преструва, че всичко е наред. И явно наистина се чувства така, защото казва, че е готова да се присъедини към други като нея в "клуб на отхвърлените", ако има такъв.

Постът й е поредното публично извинение и независимо, че Криси споделя колко много съжалява, отново не успява да предизвика всеобща симпатия.

Консервативната коментаторка Кендис Оуенс й се подиграва в Twitter с думите: "Кубинците са избивани от тяхното правителство по улиците, но знаете ли, че Криси Тейгън е тъжна, защото вече никой не й обръща внимание в Instagram."

Но въпреки депресията, пред TMZ звездата казва, че се справя по-добре. И това в голяма степен се дължи на подкрепата от страна на съпруга й Джон Леджънд.