По принцип Крис Прат е сред харесваните актьори в Холивуд. Има и доста почитатели, което не означава, че нещата не могат бързо да се променят.

Крис Прат, кубчето на Рубик и с какво се похвали актьорът

За колко време Крис Прат се справя с кубче на Рубик

Актьорът може да реди и кубчета

Според Entertainment Weekly, преди няколко дни в Twitter е започнало гласуване за това кой Крис е излишен в Холивуд и трябва да си ходи. Изборът е между Крис Хемсуърт, Крист Прат, Крис Пайн и Крис Евънс. Но от проста закачка, всичко се е превърнало в нещо по-сериозно, което е вкарало Прат в беля.

За няколко дни той се е превърнал в черната овца, като повечето хора са гласували за него заради политическите му виждания. А и заради изявената подкрепа на актьора спрямо църква, която е против LGBTQ+ общността.

Очевидно на хората не им е харесало, че Крис Прат посещава църква с хомофобски разбирания. В него защита обаче много бързо са се притекли Робърт Дауни Джуниър, Джеймс Гън и Зоуи Салдана.

В социалните мрежи и тримата са публикували обръщения, с които да покажат, че колегата им не е лош човек и не бива да бъде нападан. Робърт Дауни пише в Instagram, че Прат е християнин, посещава църква, и в това няма нищо лошо.

Железния човек дори призовава хората, които го нападат и имат проблем с него, да си изтрият профилите в социалните мрежи и да поработят върху себе си. Ето на това му се казва доста сериозна подкрепа.

Крис Прат, Катрин Шварценегер и раждането на първото им дете

Арнолд Шварценегер стана дядо

Честито на младите родители!

Отново в социалните мрежи обаче потребители са забелязали, че други актьори, които са се снимали във филми на Marvel, като Бри Ларсън, Зендая и Теса Томпсън не са получили такава подкрепа, когато са били тормозени в интернет.