Освен кралица на Испания, Летисия е и кралица на стила. Поне така твърдят испанските светски медии и ние няма как да не се съгласим с нея. Последната й бляскава проява беше по време на посещението на испанското кралско семейство в Копенхаген, където гостуваха на принц Фредерик и принцеса Мери.

Кралица Летисия и принцеса Мери по време на посещението на испанския крал и кралица в Дания

Принцеса Мери и кралица Летисия като в конкурс за красота

Двете дами демонстрираха стил

А ето че през последната седмица 51-годишната Летисия демонстрира за пореден път, че винаги може да ни изненада приятно с модните си решения. Тя присъства на 16-ия международен семинар по език и журналистика - напомняне за миналата й кариера като телевизионна водеща.

Тази година събитието, което се провеждаше в испанския град Логроно, беше посветено на климатичните промени и как те намират отражение в медиите.

Кралица Летисия се появи, облечена в черен кожен тренч, широки панталони на дребно каре и мокасини с масивна подметка - модел, който е особено актуален за сезон есен-зима тази година, припомнят Hello.

Снимка 641273

Източник: GettyImages

Равните обувки отново ни припомниха, че кралицата страда от неврома на Мортън - ортопедично състояние, при което е възпален нервът между трети и четвърти пръст на крака. Най-честата причина за него е носенето на тесни и с висок ток обувки.