Кралица Елизабет няма да бъде забравена и ще остане в сърцата на милиони хора в родината си и по света. За нея тъгуват не само поданиците й, но и нейни близки и по-далечни приятели, каквито се оказва, че тя е имала сред всякакви кръгове.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и срещата с Том Круз за лондонската премира на "Топ Гън: Маверик"

Какво събра Уилям и Кейт с Том Круз

Една обща страст

Включително и Холивуд. Оказва се, че в последните месеци от живота си кралицата доста се е сближила не с друг, а с Том Круз. Това твърдят източници на Sunday Times of London, цитирани от Page Six.

Актьорът е прекарал доста време в Англия през отминалата пролет. Той беше забелязан на турнира в Уимбълдън. Беше и част от премиерата на последния си филм "Топ Гън: Маверик" в Лондон, на която се срещна с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Снимка 594208

Източник: GettyImages

60-годишният Круз е присъствал и на част от празненствата по случай Платинения юбилей. Елизабет Втора е останала разочарована да научи това впоследствие без да го срещне на самия си юбилея, като се е постарала да компенсира пропуска.

Круз на трибуните на "Уимбълдън"

Източник: GettyImages

Круз на трибуните на "Уимбълдън"

Кралицата е поканила Том Круз на обиколка на замъка Уиндзор, след което двамата са пили чай. На Елизабет толкова й е допаднала компанията му, че дори го е поканила на обяд и е дала разрешение той да кацне в двора на замъка с частния си хеликоптер.