Актуалната информация за състоянието на Кейт Мидълтън след операцията в коремната област е оскъдна. Знае се, че принцесата се възстановява и скоро ще се върне при семейството си. А междувременно научаваме, че крал Чарлз също е в London Clinic.

Кейт Мидълтън след операцията - как се възстановява и защо не дава публичност за нея

Истинската причина Кейт да бяга от публичност след операцията

Такива са отговорностите на една принцеса

75-годишният монарх е постъпил там днес сутринта, 26 януари. Преди да се отправи към собственото си отделение обаче, той е посетил снаха си, за да види как се чувства тя, твърди източник на People.

Чарлз постъпва за процедура, свързана с уголемена простата. В изявлението на Бъкингамския дворец се казва, че образуванието е доброкачествено, но все пак налага оперативна намеса.

Снимка 640057

Източник: GettyImages

"Негово величество иска да благодари на всички, които изпратиха добрите си пожелания през отминалата седмица и е щастлив да научи, че диагнозата му има положително въздействие върху осъзнаването на този здравословен проблем."

В информацията на двореца от миналата седмица се съобщаваше, че кралят споделя публично диагнозата си, за да може да стимулира и други мъже над 50 да обърнат внимание на простатата и да отидат на профилактичен преглед.