Автобиографията на принц Хари Spare вече официално е по книжарниците и налична за онлайн поръчка. Макар че вече до голяма степен знаем кои са "бомбите" в нея, след като бройки на книгата се появиха седмица преди премиерата й у някои от големите световни медии.

Принц Хари, автобиографията му Spare и посягал ли му е брат му принц Уилям

Посягал ли е принц Уилям на брат си

Нова шокираща история от принц Хари

Раздори, мръсни номера и дори физическа разправа са някои от твърденията на Хари в нея. Не по-малко любопитни са обаче по-незначителни детайли, които той разкрива от живота си в кралския двор.

Като например настояването на Камила и съпруга й - тогава все още принц Чарлз, Кейт Мидълтън да смени начина, по който изписва името си. Двамата са искали съпругата на принц Уилям да пише името си с К вместо със С в началото (Kate вместо Cate, при положение че пълното й първо име се изписва Cathrine на английски).

Снимка 577851

Източник: GettyImages

Причината? Настоящите крал и кралица-консорт са искали да избегнат членове на кралското семейство - особено толкова популярни, колкото Мидълтън, да имат същия инициал като Камила (името й на английски се изписва Camilla).

Твърдението на принц Хари в Spare звучи още по-неприятно за Кейт Мидълтън заради пояснението, че след като Чарлз и Камила са изразили това свое желание пред нея и принц Уилям, последният е запазил мълчание и не я е защитил.