Утре, 7 април, ще се проведе същинското състезание от F1 на пистата в Япония, като, разбира се, Макс Верстапен е големият фаворит за спечелването му.

Aston Martin Vantage - нова кола на сигурността във Формула 1

Единственият Aston Martin, който може да задържи Макс Верстапен зад себе си

Машината ще дебютира през уикенда в Гран при на Саудитска Арабия

И понеже изглежда така, че и този сезон нидерландецът ще бъде спрян трудно от когото и да било, решихме да хвърлим един поглед над личния му живот. Така разбираме, че Верстапен има спътник в живота в лицето на Кели Пикет.

Тя е напълно наясно със света на F1 по две причини. Едната е, че баща ѝ Нелсън Пикет и брат ѝ Нелсън Пикет Джуниър също са били пилоти във F1.

Освен това, тя излизаше с друг бивш пилот от F1 - Даниил Квят, от когото има дъщеря, която се роди през 2019 г., пише People. Като цяло Кели Пикет е много интересна личност, защото е родена в Германия, но има нидерландски и бразилски корени.

Голяма част от детството си тя прекарва с майка си - моделът Силвия Тамсма, във Франция, но когато е на 12 години се местят в родната на баща ѝ Бразилия. Тя учи в Лондон и Ню Йорк, като също като майка си е модел.

Изглежда, че тя няма никакъв проблем с професията на Макс Верстапен и дори не държи да е на всяко състезание с него. Миналата година пред Vogue Нидерландия Кели казва, че това е работата на Верстапен и колко хора биха взели приятелките си в офиса, докато са на работа.

Кели Пикет се разделя с Квят през 2019 г., а официално знаем, че са заедно с Макс Верстапен от 2021 г., когато публикуваха и първата си обща снимка в Instagram. Двамата може все още да нямат деца заедно, но пък за сметка на това се грижат за две бенгалски котки.

Пикет може и да пътува много по света, но домът ѝ е в Монако, където живее с дъщеря си Пенелопе и Верстапен, когато пилотът не е зает със състезания. И поне към момента не изглежда, че осемте години разлика във възрастта дават отражение върху връзката им.

Red Bull Drone 1 - дронът, който може да се състезава с болид от F1

Дронът, който е по-бърз от болид на F1

Red Bull Drone 1 покорява нови върхове

Към момента двамата не бързат да се женят, като през миналата година Макс Верстапен заяви, че това ще се случи, когато правилният момент дойде.