Бионсе може да се е издигнала до върха, но нейните връстници не винаги са гледали на нея като на кралица, според майка й, която казва, че поп звездата е била тормозена, докато расте.

Бионсе и Cowboy Carter - много суперлативи и една критика за новия й албум

Много суперлативи и една критика - новият кънтри албум на Бионсе

Певицата отново чупи рекорди, макар и в съвсем различен стил

Тина Ноулс разговаря с Vogue и споделя спомени за трите си момичета - Бей, Соланж и Кели Роуланд, в това число израстването и сърцераздирателния тормоз, който е преживяла по-голямата й дъщеря.

Тина настоява, че Бионсе е била доста срамежлива навремето и, за съжаление, плахостта е довела до някои сблъсъци с хулигани. 

"Бионсе беше много срамежлива и понякога я тормозеха. Дойде момент, в който се застъпи за другите - за нейните приятели, не за себе си. Тя ги защити без да се замисли. Ставам емоционална, когато говоря за това, бях толкова горда с нея", разкрива Ноулс пред списанието.

Що се отнася до Соланж и Кели, Тина ги помни съответно като активист и миротворец, а тъжната усмивка на лицето й показва, че тя има приятни спомени от онези ранни години.

Що се отнася до Бионсе, тя спомена за тормоза преди години, по време на интервю с Опра през 2003 г., като разказа как някои деца са се смеели на това колко големи са били ушите й.

Истинска ли е косата на Бионсе

Истинска ли е косата на Бионсе

Певицата с красноречив отговор

Въпреки че излезе преди два месеца, Cowboy Carter на Бей все още е в топ 10 в класациите на Billboard 200 и счупи рекорди в Spotify след излизането си. А нейното турне Renaissance миналата година буквално даде тласък на американската икономика, така че дребните обиди от миналото със сигурност вече са забравени.